Újra tanul járni és beszélni a Lágymányosi hídon történt baleset sérültje

Lágymányosi híd baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazaengedték a kórházból Dudás Dánielt, a Lágymányosi hídon történt tragikus baleset legsúlyosabb sérültjét. Most újra kell tanulnia járni, beszélni, és talán egyszer újra táncolhat majd - értesült a Bors.

A Jászság Népi Együttes táncosai 2010. november 18-án szenvedtek súlyos autóbalesetet, amikor egy fellépésről tartottak hazafelé. A sofőr eltévesztette a felhajtót a Lágymányosi hídra, és összeütköztek egy postakocsival. Három táncos életét vesztette a balesetben, Dani, a karvezető az anyósülésen ült, és többszöri borda-, lapocka- és koponyasérülést szenvedett, életveszélyes sérülésekkel került a kórházba.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

"Daninak újra kell tanulnia beszélni, logopédus segítségével itthon gyakoroljuk. Úgy tűnik, egyik szemére a látását is elvesztette" - mondta a Borsnak Dudás Dóra, a fiatalember húga. "A bátyám erős, elszánt táncos, nagyon akar gyógyulni. Egy év múlva kell még egy korrekciós koponyaműtét, de gyógytornázik, fokozatosan visszatérhet akár a tánchoz is."

Dani a balesetre nem emlékezett, családja közölte vele, hogy tanítványai, barátai elhunytak.

ORIGO VIDEÓ: BALESET A LÁGYMÁNYOSI HÍDON

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=aik5MKLoMkIIhOhQ


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.