bőrbetegség boldogsághormon szauna depresszió terápia hideg gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy-Britanniában egyre népszerűbbé válik az úgynevezett krioterápiás kezelés. Az erre a célra szolgáló helyiségben fogvacogtató mínusz 130 Celsius fok van, míg a Földön valaha mért legnagyobb hideg mínusz 89 fok. Valóban olyan jó hatásai vannak a kezelésnek, mint azt hívői állítják?

Az újságok szerint Tony Blair volt miniszterelnök is többször meglátogatta a Hertfordshire-ben található Champneys szépségfarmon üzemelő krioterápiás kamrát, hogy lazítson egy kicsit. A módszer hívei szerint a krioterápia számos betegség esetén hasznos, a sportsérülésektől kezdve a pikkelysömörön át a depresszióig, sőt a narancsbőr ellen is hatásos. Egyes szklerózis multiplexben szenvedő betegek azt állítják, a gyógymód enyhíti tüneteiket.

lifeofmillennium.com
lifeofmillennium.com

Boldogsághormon szabadul fel









Az orrodról már jégcsapok lógnak








LIFE MAGAZIN: HIDEGTERÁPIA

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=UCCL5mqvuenTxoQh


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Szappant és mosóport eszik egy 19 éves amerikai lány - fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110208-szappant-es-mosoport-eszik-egy-19-eves-amerikai-lany-.htmlBelehalt a zuhanyzásba - a szülőket gyilkossággal vádoljákhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110209-belehalt-a-zuhanyzasba-a-szuloket-gyilkossaggal-vadoljak.htmlTe is a macskáddal alszol? Házikedvencektől elkapható veszélyes betegségekhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110208-te-is-a-macskaddal-alszol-hazikedvencektol-elkaphato-veszelyes-betegsegek.htmlSzexakadémia: Mi a különbség a franciázás és a francia csók között? Videó!/lifenetwork/lifemagazin/20110207-szexakademia-tanuld-meg-az-oralis-szex-es-a-csok.htmlÍgy lesz a női nemi szerv egyre csak kívánatosabbhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110114-igy-lesz-a-noi-nemi-szerv-egyre-csak-kivanatosabb.htmlÍgy öregszik a pasik péniszehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110107-igy-oregszik-a-pasik-penisze.htmlDöbbenetes ikerpár: a szépség és a szörnyeteg - fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110125-egypeteju-ikrek-genetikai-rendellensseggel.htmlHihetetlen: Még gyereket is szült a féltestű asszony! Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101231-hihetetlen-meg-gyereket-is-szult-a-feltestu-asszony-video.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.