38 kilóra fogyott, mert cikizték a mázsás súlya miatt - sokkoló fotó

kövérség fogyás bulémia anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A folyamatos gúnyolódások következtében Lauren Brudnell drasztikus fogyókúrába kezdett, aminek végül a megszállottja lett, és 38 kilóra fogyott. 

Sosem volt vékony testalkatú, a gimnáziumi évek alatt azonban Lauren Brudnell elérte a 104 kilós súlyt, amiért folyamatosan csúfolták a brit lányt. Anyja hiába próbálta nyugtatgatni, hogy ő így is gyönyörű, a fiatal lány egyre kevésbé tudta ezt elhinni magáról. A diáktársaihoz képest annyival kövérebb volt, hogy súlya állandóan téma volt, amit Lauren képtelen volt elviselni. "A legrosszabb az volt, amikor kettétört alattam egy pad, és mindenki kinevetett. Hiába mondták a barátaim, hogy ne foglalkozzak velük, mégis szörnyen éreztem magam" - mondta Lauren.

Folyamatosan csúfolták


A középiskolás lány mindig sokat evett. Az érettségi bál után azonban - amikor alig talált magára estélyit -, elhatározta, hogy lefogy. "Utáltam, hogy mindenkinél sokkal nagyobb vagyok, de minél többet küzdöttem ellene, csak annál többet szenvedtem." Végül megtalálta a megoldást, egyre kevesebbet evett. Eleinte csak a csokoládéról és a csipszekről mondott le, idővel azonban már alig evett valamit. "Hogy a szüleimnek ne tűnjön fel semmi, vacsoránál ettem egy keveset, de inkább az asztal alá söpörtem az ételt" - emlékszik vissza Lauren. Egy idő után azonban a szülőknek is feltűnt a fogyás, amit azzal próbált magyarázni, hogy már nem eszik gyorséttermi ételeket. "Napközben csak rizst és szilvát ettem. Édesanyám figyelmeztetett, hogy nem szabad túl sokat fogyni, de engem már csak a súlyom érdekelt." Lauren óránként mérte magát, a diétája ekkora már anorexiás betegséggé alakult át.

A kilók elleni küzdelem után az anorexia ellen harcolt



Egy klinikán kezelték




LIFE MAGAZIN: EVÉSZAVAROK
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FxY42ajGWHwovo62

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.