Belehalt első csókjába a félénk diáklány

csók félénk hirtelen szívhalál Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeesett és percekkel később meghalt egy amerikai tinilány, aki először csókolózott új barátjával. A lány az úgynevezett hirtelen felnőtthalál (SADS) áldozata lett, amely Nagy-Britanniában évente körülbelül 500 ember halálát okozza.

A 18 éves, aktívan sportoló Jemma Benjamin diáktársával, a 21 éves Daniel Ross-szal randevúzott. A csók után a lány leroskadt a kanapéra, és többször elvesztette az eszméletét.

"Három hónapja ismertük egymást, de aznap csókolóztunk először" - emlékszik vissza a fiú. "Éppen vacsorázni indultunk és visszamentünk a lakásomba, mert ott felejtettem a bankkártyámat. Beszélgettünk és végül csókolózni kezdtünk az ajtó előtt. Ezután bementünk, és Jemma leült a kanapéra. Hirtelen elnehezült a szemhéja, a szája szélén pedig hab jelent meg."

Tipp: Nyerj kétszemélyes belépőt brandy kóstolóestre!










Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.