szívelégtelenség Elizabeth Taylor kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken mentő vitte kórházba Liz Taylort, aki mellkasi fájdalmakra panaszkodott. Belső vérzéstől tartottak, de kiderült, a szívével van gond.

A 78 éves Oscar-díjas színésznőt, Elizabeth Taylort a Los Angeles-i Cedar-Sinai kórházba szállították pénteken. További részleteket nem árult el az állapotáról szombaton nyilatkozó szóvivője, Sally Morrison azon kívül, hogy a szíve nem működik rendesen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A tavalyi operáció jól sikerült

Taylor évek óta küszködik a szívével, 2009 októberében szívbillentyű-műtétet hajtottak végre rajta, amely után maga jelentette be Twitterén, hogy az operáció jól sikerült. A színésznő gerincproblémái és egyéb betegségei miatt jó ideje tolószékbe kényszerült.

Szerdán este egy New York-i jótékonysági gálaestre várták, hogy kitüntessék az AIDS-kutatás érdekében végzett karitatív tevékenységéért. Az amfAR AIDS-alapítvány ceremóniáján Bill Clinton korábbi amerikai elnök, és Diane von Furstenberg divattervező is elismerésben részesült. A gyengélkedő Taylor nevében Elton John vette át a kitüntetést. A hollywoodi díva kétszer nyerte el az Oscar-díjat: 1961-ben a Modern kaméliás hölgy, 1967-ben a Nem félünk a farkastól című filmben nyújtott alakításért vehette át az Amerikai Filmakadémia díját.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Naponta 20 órát zuhanyzott, amibe belehalt - a szülőket gyilkossággal vádoljákhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110209-belehalt-a-zuhanyzasba-a-szuloket-gyilkossaggal-vadoljak.html38 kilóra fogyott, mert cikizték a mázsás súlya miatt - sokkoló fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110211-38-kilora-fogyott-a-brit-lany-mert-cikiztek-a-sulya.htmlSzappant és mosóport eszik egy 19 éves amerikai lány - fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110208-szappant-es-mosoport-eszik-egy-19-eves-amerikai-lany-.htmlA sztárok is homeopátiával gyógyulnakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110208-a-sztarok-is-a-homeopatiaval-gyogyulnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.