Kényszeresen eszik, és egyre kövérebb lesz az Alkonyat szépfiúja, Robert Pattinson

Robert Pattinson kényszerevés sztár evészavar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi Robert Pattinson bevallotta, állandóan édességeket majszol, ami miatt valószínűleg kövéren fog megöregedni.

Pattinson, aki egyébként Kristen Stewarttal, a filmbéli kedvesével jár, bevallotta, nem érti, hogy miért tartják ennyire vonzónak a nők, hiszen ő kényszerevő és állandóan csokigolyókat rágcsál - írja a Female First internetes sztármagazin.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Szinte mániákus vagyok - ez egyfajta kényszercselekvés, szerintem nagyon kövér leszek öregkoromban" - mondta el az Alkonyat sztárja, aki azt is bevallotta, hogy rendkívül unalmas személyiségnek tartja magát, és talán pont ezért Charlie Sheen az egyik példaképe. "Szeretem az őrülteket, akik tesznek rá, mi történik. Folyamatosan a House of Payne és a Két pasi meg egy kicsi ismétléseit nézem" - fűzte hozzá Pattinson.

A sztár most Vancouverben forgatja legújabb filmjét, az Alkonyat negyedik részét, ami közben azért lazítani is van ideje. Szemtanúk ugyanis nemrég az Oscar-díj-átadó előtti partin látták kedvesével, Kristen Stewarttal, akivel egész éjjel szerelmesen bújtak egymáshoz.


Hogy néznél ki kövéren? Most megmutatjuk!

Kíváncsi vagy, hogyan fogsz kinézni akkor, ha nem figyelsz oda arra, hogy mit eszel? Vegyél részt te is a "Megnézheted magad" országos népegészségügyi kampányban, tölts ki egy tesztet, és megnézheted, milyen kövér leszel, ha így folytatod...



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.