Boszorkánynak tartják, mert vért sír és izzad egy fiatal lány - döbbenetes fotó!

izzadás vér hematohidrosis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan boszorkánynak nézik és elfordulnak attól a tinilánytól, aki véreset könnyezik és izzad.

Állandó halálfélelemben él Delfina Cedeno, hiszen bármikor meghalhat a saját vérében fürödve. A fiatal lány élete tavaly óta valóságos rémálom, akkor kezdődtek ugyanis a horrorfilmbe illő tünetei. Delfina éppen fagylaltot evett a barátaival, amikor hirtelen észrevette, hogy vért izzad. Ekkor azonnal a fővárosi kórházba került, ahonnan azonban további, összesen 56 másik kórházba utalták át, de sehol sem tudták megállapítani, mi baja lehet. Az orvosok csak annyit mondtak "Isten kezében van".

REUTERS/Eduardo Munoz
REUTERS/Eduardo Munoz

"Azt mondták, nem tehetnek érte semmit"

"A lányom erősen vérzett, de az orvosok azt mondták, hogy nem tehetnek érte semmit, vigyem haza" - mesélte az édesanyja, aki az állását is feladta, hogy a lányát ápolhassa. Az orvosi költségek annyira megterhelték a családot, hogy végül jelzáloghitelt kellett felvenniük a házukra. Nehéz gazdasági helyzetben egy anyának különösen szorongató, ha a lánya beteg és nem adhatja meg a számára szükséges segítséget. "Még ennivalóra sincs pénzünk."

Képzeletbeli barátok? Boszorkányság? Nézd meg új sorozatunkat!



Nem boszorkány




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.