Annyira rövid lábakkal született, hogy gyakorlatilag fél teste van Piyah Martellnek, ő azonban mérete ellenére hatalmas álmokat dédelget.

Northfoto

Egy genetikai rendellenesség, az úgynevezett Caudal Regression-szindróma miatt Piyah Martell annyira rövid lábakkal született, hogy a kezét kell használnia a járáshoz. Bár állapota miatt gyermekkora amúgy sem volt átlagos - életét ezen kívül folyamatos tragédiák kísérték végig: édesanyját korán elvesztette, majd nemrég mostohaanyja halt meg rákban.Hihetetlen módon azonban - noha rövid lábai miatt úgy tűnhet, mintha fél teste lenne - állapota nem akadályozta meg, hogy valóra váltsa az álmát és híressé váljon. Zenés-táncos videókat készített - melyekben a keze segítségével táncol -, és közzétette ezeket az interneten. Piyah ráadásul igazából Pedro Martell néven született, 15 évesen azonban bejelentette a családjának, hogy ezentúl nőként szeretne élni. Az azóta női ruhákat viselő Piyah videói - bár valóban elérték a céljukat és ismert lett - megosztja a kommentelőket. Van, aki például azt írta, hogy a felvételeket látva kisebb sokkot kapott.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Ne dőlj be a csodaszereknek! Életveszélyes potencianövelőkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110329-ne-dolj-be-a-csodaszereknek-eletveszelyes-potencianovelok.html Orr nélkül és egy szemmel született a Küklopsz-babahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110328-orr-nelkul-es-egy-szemmel-szuletett-a-kuklopszbaba.html Emiatt veszélyes vízben szeretkezni!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110328-szex-a-vizben-veszelyes-lehet.html A lány, akinek a nyelve tönkreteszi az életéthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110326-a-lany-akinek-a-nyelve-tonkreteszi-az-eletet.html Kórházba került Falusi Mariann! Teljesen elfertőződött a karjahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110326-korhazba-kerult-falusi-mariann-egzotikus-utja-utan.html A halott férje csontja gyógyította meg a nőthttp://www.life.hu/gyogyulj/20110325-a-halott-ferje-csontja-gyogyitotta-meg-a-not.html Fukusimai atomreaktor-robbanás - Szedjünk jódot?http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110325-fukusimai-atomreaktor-robbanas-szedjunk-jodot.html