rosszullét haldoklás Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frédéric von Anhalt herceg attól tart: felesége, Gábor Zsazsa ezúttal már nem tér haza a kórházból. A kilencvennégy éves díva vért köhögött fel és nehezen lélegezik.  

Gábor Zsazsát kedden, a déli órákban ismét kórházba szállították, miután légzési nehézségei támadtak, majd vért köhögött. A 94 éves Zsazsához egy héten belül már másodszor kellett mentőt hívni, Elizabeth Taylor múlt szerdai halálakor ugyanis hisztériás rohamot kapott, és azt kiáltozta: "Én leszek a következő!" - tudtuk meg a Borsról.

Northfoto
Northfoto

,,Attól félek, hogy tényleg ő lesz a következő. Nagyon rossz állapotban van, gyenge és beteg, attól tartok, hogy ezúttal már nem jön ki a kórházból, félek, hogy most tényleg elveszítjük."- mondta megtörten Frédéric von Anhalt herceg a Borsnak. Zsazsa jobb lábát nemrég amputálni kellett, és Anhalt többször is elpanaszolta, hogy neje már alig ismeri fel a körülötte lévőket. A herceg szerint azonban nagyon kellemes élmény volt Zsazsa számára, hogy februári születésnapján még találkozhatott régi barátnőjével, Taylorral.

,,Harmincéves barátság kötötte őket össze, és örültek a viszontlátásnak. Mindketten tudták, hogy ez talán az utolsó alkalom a beszélgetésre. Csacsogtak, nevettek és elbúcsúztak egymástól, örökre."- mesélte Anhalt, akinek továbbra is eltökélt szándéka, hogy feleségét Magyarországon temettesse el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.