molesztálás szexuális zaklatás altatás sebész nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy francia sebészorvost, aki altatásban lévő pácienseit szexuálisan molesztálta - írta meg Bors.

Thinkstock
Thinkstock

Az 57 éves francia orvost már tíz évvel ezelőtt is rajtakapták hasonló tevékenységen, azonban akkor csak egy fegyelmit kapott. Most egy ápolónő kollégája vette észre, hogy az elaltatott beteg nemi szervét simogatja.

A pszichológus szakértő véleménye szerint az orvosnál elfojtott homoszexualitásról van szó, melyet csak ezen a módon képes kiélni.

A doktort, aki elismerte bűnösségét, a felfüggesztett börtönön kívül öt évre eltiltották mindenféle orvosi tevékenységtől - olvashatjuk a Borson.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Így lesz a női nemi szerv egyre csak kívánatosabbhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110114-igy-lesz-a-noi-nemi-szerv-egyre-csak-kivanatosabb.htmlPénisznagyobbítás: valóban működik?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110311-penisznagyobbitas-valoban-mukodik.htmlHúsz dolog, amit minden nőnek tudnia kell a hüvelyérőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20100816-husz-dolog-amit-minden-nonek-tudnia-kell-a-huvelyerol.htmlHihetetlen: csupán fénnyel táplálkozik a 82 éves férfi!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110404-hihetetlen-csupan-fennyel-taplalkozik-a-86-eves-ferfi.htmlCini megszabadul a hatalmas melleitőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110401-cini-megszabadul-a-hatalmas-melleitol.htmlTűzoltók mentették ki - Belenőtt a bőre a fotel kárpitjábahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110331-tuzoltok-mentettek-ki-belenott-a-bore-a-fotel-karpitjaba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.