Rohammentővel szállították kórházba VV Lacit!

VV Laci Való Világ valóságshow szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma esti összefoglalóban láthattuk, hogy Laci elbúcsúzik a többiektől: feladja a játékot. Kiderült: infarktus közeli állapotának pszichés okai voltak, ezért úgy döntött, nem tud tovább játszani.

Mentő szállította kórházba Lacit a Való Világ villájából, mert úgy tűnt, szívinfarktusa lesz. Laci egész nap rosszul érezte magát, és amikor már mellkasfájdalmakra is panaszkodott, akkor az RTL Klub orvosa azt javasolta, sürgősen szállítsák kórházba teljes kivizsgálásra - olvasható a Blikken.

Nem akar elvenni a pasid? Nem vagy egyedül! Nézd meg sorozatunkat!





RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A villalakót több órán keresztül megfigyelés alatt tartották a kórházban. Nem ez volt az első alkalom, hogy Laci betegsége miatt hagyta el a Villát: pár hónappal ezelőtt olyan súlyos derékfájdalmai voltak, hogy attól tartottak, azonnal meg kell majd műteni, de szerencsére a gyógyszeres kezelés segített.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.