Drámai átalakulás: 90 kilót fogyott a fiatal nő műtéte után

gyomor bypass fogyás vérnyomás koleszterinszint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal nő testsúlyának több mint a felét adta le mindössze két évvel gyomorbypass-műtéte után - írta meg a Daily Mail.

A brit Rugeley városából származó Natalie Rowe az egész életét megváltoztató beavatkozás előtt még majdnem 160 kilogrammot nyomott. Rögtön az operáció után hat kilót fogyott, ettől kezdve pedig fokozatosan adta le a kilókat. Natalie most 62 kilogramm súlyú, eddig összesen 89 kiló feleslegtől szabadult meg, a felére fogyott, amit fotón meg is örökített.

A 27 esztendős fiatal nő, aki gyermekkora óta küzdött testsúlyával, először attól tartott, hogy túlságosan le fog fogyni, de mostanra lelassult a testtömeg-csökkenése. Elmondása szerint a műtét után aggódott, mert még mindig ugyanolyan kövér volt, és egy nagy vágás volt a hasán. Aztán hamar leadta az első hat kilót, a továbbiakban pedig hetente átlagosan 2-2,5 kilót fogyott. A 162 cm magas üzletkötőnek azonban a rendkívüli méretváltozás következtében bőrfeleslege maradt. Most arra vár, hogy testsúlya beállása után beutalót kapjon a plasztikai sebészetre, ahol eltávolítják a felesleget.

Thinkstock
Thinkstock

Natalie egy olyan programban vett részt, amely a testsúlyszabályozás eszközeként és az egészségügyi ellátórendszer hosszú távú kiadásainak csökkentése érdekében javasolta az eljárást. Korábban számos más fogyókúrás módszert kipróbált, és orvosa először gyomorgyűrű behelyezését tanácsolta, de amikor kiderült, mennyire édesszájú Natalie, a szakember elállt a javaslattól. Ezután kapott beutalót gyomorbypass-műtétre.

Tipp: Játssz velünk ingyen belépőkért a FitBalance napra!





Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.