Összeesett Bálint Antónia, mélyizomgörccsel szállították kórházba

betegség Bálint Antónia rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta hátfájásra panaszkodott, majd a színházi próba közben hirtelen összeesett Bálint Antónia, akit azonnal kórházba szállítottak.

RTL Klub
RTL Klub


Hirtelen rosszul lett, majd rohammentővel szállították kórházba Bálint Antóniát, aki épp a május 21-én nyíló teátrum premierelőadására próbált a Ruttkai Éva Színházban. "Hirtelen olyan fájdalom nyilallt a hátamba, hogy mozdulni sem tudtam és levegőt is alig kaptam. Fulladozni kezdtem, ezért nagyon megijedtem, már csak a kislányom járt a fejemben" - mondta a Life.hu-nak a volt szépségkirálynő. A színház igazgatója ekkor azonnal mentőt hívott, majd kórházba szállították. "Nagyon sok vizsgálatot végeztek, először tüdőgyulladásra, mellhártyagyulladásra és még embóliára is gondoltak az orvosok. Végül kiderült, hogy a tüneteket egy mélyizomgörcs okozta. Valószínűleg a sok stressz és izgalom váltotta ki, hiszen két hét múlva lesz az előadás premierje, amire nagyon sokat készülünk."

A történtek után Bálint Antónia orvosai bár pihenést írtak elő a színésznőnek, erre most nincs nagyon lehetősége. "Szedek még fájdalomcsillapítókat, és próbálok sokat feküdni, de már újra visszatértem a színházba."





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.