Kuktába szorult egy hároméves kisfiú feje

baleset gyermek kukta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sisakként a fejére húzta, majd rászorult egy indiai kisfiú fejére a kukta, miközben a konyhában játszadozott.

Miközben édesanyja a házimunkával volt elfoglalva, a kis hároméves Shivam az edényekkel játszott. Először csak "kalapként" próbálta fel, majd pár perccel később az egész 3 literes edényt ráhúzta a fejére, és sisakként viselte. Amikor azonban megpróbálta levenni, rájött, hogy beragadt a feje és már édesapja, a 28 éves Sanjay sem tudta leszedni róla. Ekkor a szülők azonnal bevitték a pitampurai Bhagwan Mahavir Kórházba, ahol az orvosok egy egész csapata próbálta meg kiszabadítani a pórul járt kisfiú fejét.

Northfoto
Northfoto

Két órával később az orvosok úgy döntöttek, nincs más választásuk, mint hogy fémvágóval vágják szét a kuktát, miközben igyekeztek vattával kipárnázni az edény széleit, hogy ne nyomja a kicsi fejét. "Nagyon veszélyes volt szétvágni a kuktát, miközben a kisfiú feje ilyen közel volt az edény falához. Végig nagyon óvatosak voltunk, hogy nehogy megsértsük a fejét, és végül sikerült gond nélkül kiszabadítanunk őt" - tette hozzá Shivam orvosa. A kisfiúnak az ijedtségen kívül semmi baja nem esett, és másnap már haza is engedték a kórházból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.