Szerelem a legfölsőbb szinteken szex Való Világ nemi betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy Alekosznak nem is annyira jó, mint amennyire gondolnánk? Ugyan nincs más dolga, mint 16 lányból kiválasztania azt, aki legjobban tetszik neki, hogy az ágyába csalogassa, ám ez a csábítás nem kis veszélyt rejt magában.

Már elcsattant az első csók, és itt még koránt sincs vége: a beköltözött hölgyek alig várják, hogy közelebbi kapcsolatot alakítsanak ki a Való Világ okosotojásával. Az egyik lány már bevallotta, hogy korábban escort-lányként dolgozott, és az Új Ász értesülései szerint az RTL Klub nem végzett orvosi vizsgálatot a lányokon, mielőtt beköltözötek volna a villába - olvasható a stop.hu-n.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub



"A ValóVilág és a Survivor esetében szükség volt komoly orvosi kivizsgálásra, mivel az ilyen típusú műsorok hosszú távon jelentenek pszichés és fizikai megterhelést a játékosokra nézve. A Szerelem a Legfölsőbb Szinteken egy más formátumú és mindössze három hétig tartó műsor, és ahogy egy társasutazás során sem kérnek a résztvevőktől orvosi igazolást, itt sem szükséges. Amennyiben szexuális aktusra kerülne sor, akkor óvszer rendelkezésre áll a villában" - nyilatkozta Dobsi Adrienn, a műsor sajtófőnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.