Megmérgezték? Titokzatos körülmények közt halt meg a műsorvezető szerelme

halál Szenes Andrea mérgezés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapja halála után most szerelmét is elvesztette Szenes Andrea, a Prizma Tv műsorvezetője.

Váratlanul és érthetetlen körülmények közt vesztette el gyermekkori szerelmét Szenes Andrea. A műsorvezető még a gimnáziumi évek alatt ismerte meg dr. V. Tóth Jánost, aki egész életében társa maradt, bár soha nem házasodtak össze. A nemzetközi energiapolitikában elismert ügyvéd és gazdasági szakember nemrég Brüsszelbe utazott, ahonnan pénteken tért volna haza, azonban mégsem jelent meg az Andreával előre megbeszélt vacsorán. A műsorvezetőt másnap értesítették telefonon: Jánost szállodai szobája üres fürdőkádjában holtan találták - írta a Blikk.

www.facebook.com
www.facebook.com



" Semmi természetes magyarázat nincs a halálára" - tette hozzá Andrea. "Makkegészséges, örök optimista volt, rengeteget sportolt, rendszeresen járt kivizsgálásokra, nem dohányzott, nem voltak anyagi gondjai, elismert nemzetközi energiaügyi szakember, a Szociális és Gazdasági Tanács társelnöke, Brüsszelben hazánk jeles képviselője volt, azt csinálta, amit szeret. Hat éve ugyanabban a szállodában lakott, ahol a végzete bekövetkezett."

Az eset kapcsán sok a rejtélyes körülmény, ami miatt Andreának az is eszébe jutott, hogy valaki megmérgezhette egy olyan szerrel, amely rövid idő után már nem mutatható ki a szervezetben. "Először azt mondták: este halt meg, mert érintetlen volt az ágya. Aztán hazakerült a telefonja, és megtaláltam benne, hogy a Prizma Tv-n futó új zenés show-m e-mailben elküldött előzetesét reggel 7 óra után töltötte le, tehát nem halhatott meg éjjel. Amikor ezt jeleztem a brüsszeli hatóságnak, korrigáltak: mégsem volt vetetlen az ágya, csak éppen a szobalány rendbe tette. Így viszont érthetetlen: hogyan találhatták őt órák óta holtan az üres fürdőkádban? - tette fel a kérdést Andrea, aki egyre kevésbé érti a történteket.

Tipp! Elképesztő látvány, megmozdulnak a fotók! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.