Súlyos balestet szenvedett a híres énekes! Nekiment a hídnak

reggae baleset kórház énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisean Anderson ismertebb nevén, Sean Kingston vasárnap délután 6 órakor súlyos jetski-balesetet szenvedett, egyelőre nem tudni, milyen okból kifolyólag.

A 21 éves amerikai-jamaicai reggae énekes állítólag egy ismeretlen lány társaságában jet-skizett, amikor nekiment egy összekötő hídnak - mindkettőjüket súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A szóvívő hétfő reggeli közleménye szerint a híres énekes "állapota stabilizálódott" - olvasható a globalgrind.com oldalon.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Kingston 2007-ben debütált a "Beautiful Girls" című dalával, amellyel az Egyesült Államokban híressé vált.

Kitörlődött minden az agyából - A második gyermekkorát éli a nőhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110526-kitorlodott-minden-az-agyabol-a-masodik-gyermekkorat-eli-a.htmlDeréktól lefelé lebénult, de most újra élhet szexuális életethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110524-derektol-lefele-lebenult-de-most-ujra-elhet-szexualis-eletet.htmlMotoros pumpa fújt fel egy kamionsofőrt Új-Zélandonhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110526-motoros-pumpa-fujt-fel-egy-kamionsofort-ujzelandon.htmlIstennő született? Vagy csak egy fogyatékos, nyolckarú kislány?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110526-istennokent-tisztelik-indiaban-a-polymelias-kislanyt.htmlMegmérgezték? Titokzatos körülmények közt halt meg a műsorvezető szerelmehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110525-titokzatos-korulmenyek-kozt-halt-meg-a-hires-musorvezeto-szerelme-.htmlBabák, akiknek kétezer forinton múlik az életükhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110524-halva-szuletett-babak.htmlÉletével játszik a 60 éves színésznő - Túl gyorsan fogyhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110524-eletevel-jatszik-a-60-eves-szineszno-tul-gyorsan-fogy.html"Örökre megfertőzött!" - 10 millió dollárt követel egy nő Michael Jackson örökségébőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/20110521-orokre-megfertozott-10-millio-dollart-kovetel-egy-no-michael.htmlAz igazi magyar törpelányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110516-torpenoves-akondroplazia.htmlA 10 legszörnyűbb születési rendellenességhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110519-a-10-legszornyubb-szuletesi-rendellenesseg.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.