Chris Evans, a Captain America sztárja beismerte, hogy kopaszodik

hajhullás szerep kopaszodás Chris Evans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak 29 éves, de már most kopaszodik, ismerte el Chris Evans, aki csak reméli, hogy ez a kis szépséghiba nem befolyásolja majd a karrierjét.

Miután Chris Evans, a Captain America három további részében is elvállalta a szerepet, kicsit aggódik a külseje miatt. A szexi színész ugyanis már látványosan kopaszodik, amit meg sem próbált letagadni.

Thinkstock
Thinkstock

"Nem gond, hogy kimondjam, de hullik a hajam" - mondta Chris. "Attól félek, hogy körülbelül még 10 évig, vagyis 40 éves koromig játszhatom ezt a szerepet, de ahhoz úgy is kell kinéznem, mint ez a szuperhős. De ő nem kopaszodhat. Elképzelni is borzalmas, mi lenne, ha egy ilyen szuperhős kopaszodna."
Chris a hajával ellentétben a teste miatt egy cseppet sem aggódik, hiszen minden nap dolgozik az izmain az edzőteremben.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.