Videoblogot készít a 21 éves mellrákos modell a küzdelméről

mellrák videóblog Katie Huttlestone emlődaganat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután mellrákot diagnosztizáltak a 21 éves brit modellnél, úgy döntött, videoblogot készít, hogy felhívja a figyelmet a betegségre.

www.facebook.com/pages/Katie-Huttlestone-Model
www.facebook.com/pages/Katie-Huttlestone-Model

Éppen csak befejezte tanulmányait az egyetemen, Katie Huttlestone-nál mellrákot diagnosztizáltak. A 21 éves modell azonban az első sokk után úgy döntött, videoblogot készít, melyben folyamatosan dokumentálja küzdelmét a rákkal. "Sokkot kaptam és sírtam. Azt hittem, csak álmodom. Minden pillanatban arra gondoltam, hogy majd felébredek, de persze nem így történt és el kellett fogadnom, hogy ez a borzalmas valóság" - mesélt arról első videójában Katie, hogy milyen érzés volt megtudni a diagnózist.

Tipp! A legtrendibb szandálok nyárra! Nézd meg képgalériánkat!




www.facebook.com/pages/Katie-Huttlestone-Model
www.facebook.com/pages/Katie-Huttlestone-Model

Soha nem lehet majd gyermeke

A fiatal modell akkor sem tört össze, amikor szembesült, hogy kihullhat a gyönyörű, vállig érő vörös haja és az orvosoknak valószínűleg el kell távolítaniuk az egyik vagy mindkét mellét. "A mastectomia nagyon ijesztően hangzik, de ez a legjobb, amit tehetünk, a mellrák gyakran ugyanis visszatér, ha nem távolítják el az összes mellszövetet. Ehhez pozitívan kell hozzáállni, ezzel mentik meg az életem" - mondta Katie. Ez ráadásul nem minden, a fiatal lány ugyanis az egyik leggyorsabban növekvő és legveszélyesebb fajta rákkal küzd, ami félő, hogy alig fog reagálni a kemoterápiára és a sugárkezelésre. Ha pedig Katie felépül, szinte biztos, hogy nem lehet majd saját gyermeke.
Katie a rossz hírek ellenére sem hagyja abba a modellkedést, és már most rengeteg biztatást és bátorító kommentet kapott a közösségi oldalakon. "Folytatom a blogot, szerintem fontos, hogy mindenkinek megmutassam azt, amin keresztülmegyek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.