Tóth Gabi rákos beteg máj transzplantáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi máján nemrégiben daganatot fedeztek fel az orvosok, amiről ma az RTL Klub reggeli műsorában beszélt.


Lájkolj minket a Facebookon és nyerj Volt vagy Balaton Sound jegyet!


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]



"Kezdetben meg voltam rémülve, a fogyókúrám fele is ennek volt köszönhető. Aztán rájöttem, hogy máshogy kell megközelítenem a dolgot. Mivel szeretek elmélyülni a spirituális dolgokban, így utánanéztem, milyen okai lehetnek az ilyen típusú szervi betegségeknek. A máj a méregtelenítő szervünk, a harag, a düh társítható hozzá. Ezek után visszagondoltam az életemre és beláttam, hogy sajnos valóban önmarcangoló típus vagyok. És tessék, most megkaptam!" - idézi Gabit az Új Ász.

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!



A mellrák elleni alapítvány két új arca: Ungár Anikó és Tóth Gabihttp://www.life.hu/life/galeria/20110325-a-mellrak-elleni-alapitvany-ket-uj-arca-ungar-aniko-es.htmlRákos beteg Matt Damon édesapjahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110603-rakos-beteg-matt-damon-edesapja.htmlA körmöd megmutatja, rákos leszel-e!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110311-a-kormod-megmutatja-rakos-leszele.htmlMutasd az ujjad, megmondom, rákos leszel-e!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110128-mutasd-az-ujjad-megmondom-rakos-leszele.htmlA feleség mellrákos lett - újra egymásba szeretett az elvált házaspárhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101215-a-feleseg-mellrakos-lett-ujra-egymasba-szeretett-az-elvalt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.