Lefejezett a metró egy férfit - cigarettázni akart

baleset cigaretta metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr baleset történt Londonban két metróállomás között. Egy 52 éves brit férfi olyan szerencsétlenül esett a mozgó metrószerelvény alá, hogy a kerekek egy pillanat alatt levágták a fejét.
Thinkstock
Thinkstock


Szemtanúk szerint cigarettával a kezében szállt fel a középkorú férfi a metróra késő éjszaka a chorleywoodi állomáson. Azt nem tudni pontosan, hogy amiatt indult-e el a másik kocsi felé, mert egyik hely sem volt neki szimpatikus, vagy mert cigarettázni akart - az mindenesetre biztos, hogy a szerelvényeket összekötő ajtót kifeszítette - mivel először nem tudta kinyitni -, s mikor át akart lépni egyik kocsiból a másikba, a két szerelvény közötti résen a metró alá zuhant - írta a Blikk.

A szerencsétlenül járt férfi fejét egy pillanat alatt levágták a szerelevények kerekei, ám - egyelőre ismeretlen okok miatt - a metróvezető nem állt meg: a legközelebbi metróállomásig, több száz méteren keresztül húzta maga alatt a férfi testét a metrókocsi.

Az áldozat valószínűleg ittas lehetett, a londoni rendőrség vizsgálatot rendelt el az ügyben.

Tipp! Sokkoló fotók, ehető emberi belső szervek képgalériánkban! Katt ide!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.