Meztelenül fotózták a 38 éves Gwyneth Paltrow-t! Szebb, mint valaha!

fitneszedző szakácskönyv Gwyneth Paltrow személyi edző jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első szarkalábak megjelenésével nem mindenki rohan először a plasztikai sebészhez - Gwyneth Paltrow azon kevés sztárok egyike, aki a természetesség híve.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

A harmincnyolc éves édesanya tíz évvel fiatalabbnak látszik a koránál, pláne a legújabb Vanity Fair magazin címlapján. A szőkeség egyetlen neccharisnyában, Louis Vuitton ékszerekkel, kontyba tűzött frizurával és kebleit átölelve pózol a címlapon (fotó) - és szebb, mint valaha. A képeket nézegetve egyértelmű, hogy a fotós mellőzte a Photoshop használatát. A színésznő szerencsésnek mondhatja magát - a terhességek után egyáltalán nem maradtak rajta striák. Ebben a jó genetikai adottságokon kívül az is szerepet játszik, hogy Gwynnie nagyon figyel az életmódjára - talán már túlságosan is egészségfüggő lett az utóbbi években.

Brad Pitt exkedvese minden reggel 4:30-kor kel, hogy elkezdhesse edzését: napi szinten jógázik. Egy interjúban bevallotta, mi is kitartásának titka: "Egyáltalán nem vagyok az a koránkelő típus. Minden csak a kellő önfegyelemről szól - nagyon szigorú vagyok magamhoz. Hetente hatszor edzek, és csakis egészséges ételeket eszem" - vallotta Miss Paltrow, akinek néhány hete jelent meg saját szakácskönyve. Tervei között szerepel az is, hogy saját fitneszteremláncot nyit személyi edzőjével, Tracy Andersonnal - ha Gwyneth lesz a cég arca, akkor a siker borítékolható!

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.