1,5 kilós daganatot operáltak le egy perui nő arcáról

agy arcátültetés műtét daganat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljes arcrekonstrukciós műtétet végeztek egy 22 éves perui nőn  Limában. Victoria Mendoza arccsontján egy jóindulatú daganat nőtt, amely műtét előtt már 1,5 kilogrammot nyomott - s amely nemcsak arcának teljes deformációjához vezetett, hanem az agyára is nyomást gyakorolt, ezért életveszélyessé vált a fiatal lány számára.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=p2sojFZozbamNp3n
Meztelenül fotózták a 38 éves Gwyneth Paltrow-t! Szebb, mint valaha!http://www.life.hu/gyogyulj/20110630-gwyneth-paltrow-bore-gyonyoru-az-egeszseges-eletmod-miatt.htmlCsak gyógyszerek tudják életben tartani a showmanthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110702-csak-gyogyszerek-tudjak-eletben-tartani-gaspar-gyozot.htmlAz autisztikus lángelme - Út a zsenialitáshozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110701-az-autisztikus-langelme-ut-a-zsenialitashoz.htmlFérgek mászkálnak a bőröd alatt? A trópusokon voltál?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110629-egzotikus-nyaralasok-es-a-fergek.htmlÉpítkezésen szexeltek - kórházban kötöttek kihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110629-epitkezesen-szexeltek-korhazban-kotottek-ki.htmlAgyműtét alatt kellett gitároznia a világhírű zenésznekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110628-a-vilaghiru-bendzsogitaros-csodas-agymutetje-video.htmlLefejezett a metró egy férfit - cigarettázni akarthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110628-lefejezett-a-metro-egy-ferfit.htmlKiderült! Súlyos betegség, Basedow-kór miatt tűnt el a vagány énekesnőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20110627-missy-elliot-pajzsmirigye-tulmukodik.html6 tipp, hogy ne kapd el a fertőzéseket a strandonhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110627-6-tipp-hogy-ne-kapd-el-a-fertozeseket-a-strandon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.