navigáció robot vak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vakoknak segít egy újonnan kifejlesztett robot a navigációban. A szerkezet képes érzékelni a paciens útjába kerülő akadályokat. A rendszer különlegessége a sztereo-látás, ami azt jelenti, hogy ugyanúgy képes érzékelni a mélységet, mint az emberi szem.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=xcrS421qQrgEWq7J

Csak gyógyszerek tudják életben tartani a showmanthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110702-csak-gyogyszerek-tudjak-eletben-tartani-gaspar-gyozot.htmlSzinte bőr nélkül született egy kisfiú - Videó!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110702-ugy-nezett-ki-szuletesekor-a-kisfiu-mint-aki-megegett.htmlÉpítkezésen szexeltek - kórházban kötöttek kihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110629-epitkezesen-szexeltek-korhazban-kotottek-ki.htmlAgyműtét alatt kellett gitároznia a világhírű zenésznekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110628-a-vilaghiru-bendzsogitaros-csodas-agymutetje-video.htmlLefejezett a metró egy férfit - cigarettázni akarthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110628-lefejezett-a-metro-egy-ferfit.htmlKiderült! Súlyos betegség, Basedow-kór miatt tűnt el a vagány énekesnőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20110627-missy-elliot-pajzsmirigye-tulmukodik.html"Gyomorrákos lett, majd epeköves, végül leukémiás" - Az életet megkeserítő hipochondriahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110627-az-eletet-megkeserito-hipochondria.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.