gyermekszínész színész Harry Potter Daniel Radcliffe alkoholista sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniel Radcliffe is a sikeres hollywoodi gyermekszínészek sorsára jutott: az ismertséget követően alkoholista lett. Ő azonban volt olyan erős, hogy elhatározza, szembenéz a függőségével és jelentkezett egy hónapokon át tartó elvonókúrára.


Forrás: AFP
Forrás: AFP


Az időközben sármos férfivé érett színész 2010 augusztusában bevonult az elvonókúrára, ami sikeresnek bizonyult, hiszen a 21 éves színész ma már 10 hónapja egy kortyot sem ivott. "Most tényleg élvezem a kapcsolatom a barátnőmmel, mert végre kedves vagyok vele, ahelyett, hogy állandóan részeg lennék. Akármennyire szeretnék olyanvalaki lenni, aki partikra jár és megiszik néhány italt, miközben remekül érzi magát, ez nekem nem megy. Én szívesebben maradok otthon és olvasgatok vagy beszélgetek valakivel, aki megnevettet. Szerintem nem szégyen élvezni a nyugodt életet. Ez az, amire az utóbbi években rájöttem" - tette hozzá a sztár.

Daniel optimistán tekint a jövőjére is, és reméli, hogy a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. című filmmel hamarosan lezáruló Harry Potter-filmek után Hollywood nemcsak a varázslófiút látja benne, hanem más szerepekkel is nevet szerez majd magának.

Tipp! Elképesztő átalakulás, VV Zsófi új arcot kapott! Nézd meg képgalériánkat!



Kiderült, mi okozta Mozart és Mahler titokzatos haláláthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110704-dvitamin-hiany-okozta-wolfgang-amadeus-mozart-es-gustav-mahler-halalat.htmlNemzetközi díjat kapott a magyar jelnyelvi szótár!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110704-gyogyulas-jelnyelv-hallatlan-magyar-elismeres-a-wsa-versenyen.htmlCsak gyógyszerek tudják életben tartani a showmanthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110702-csak-gyogyszerek-tudjak-eletben-tartani-gaspar-gyozot.htmlAz autisztikus lángelme - Út a zsenialitáshozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110701-az-autisztikus-langelme-ut-a-zsenialitashoz.htmlFérgek mászkálnak a bőröd alatt? A trópusokon voltál?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110629-egzotikus-nyaralasok-es-a-fergek.htmlFahéjjal az Alzheimer ellenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110630-fahejjal-az-alzheimer-ellen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.