Végzetes állapotban a kisfiú! Több mint 20 tumor van a testében

kisfiú ciszta daganatos beteg életveszélyes állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A halálos betegség következtében több mint 20 daganat alakult ki a kisfiú szerveiben és szervein. A rendellenesség világszerte körülbelül ötszáz embert érint.




Northfoto
Northfoto

Az orvosok nem tudják pontosan, hány ciszta van jelenleg a kisfiú testében, de 20-30 körülre becsülik. Daganatok fejlődnek a szervein, a szerveiben és a szervei körül, de egyelőre szerencsére nem szenved. Első ránézésre ugyanolyan egészséges, boldog és kíváncsi gyerek, mint bárki más, de a mélyben ott rejtőzködnek azok a ciszták. A betegség valószínűleg nem genetikai, mert Ethan testvérei egészségesek.

Születése óta több tucat daganat alakult ki Ethan testében, és már a bal tüdejében, a nyelőcsövén és a vért a szívből a tüdőbe szállító tüdőartérián is megjelentek. A ciszták egyelőre a gyermek többi testrészének növekedésével arányosan növekednek, de az orvosok attól tartanak, hogy növekedésük felgyorsulhat, ami életveszélyes szövődményeket okozhat.

Az édesapa, aki a brit hadseregnél szolgált, 42 napos, 2300 kilométer hosszú menetelést hajt végre Nagy-Britannián keresztül, hogy így próbálja meg összegyűjteni az amerikai gyógykezeléshez szükséges pénzösszeget. Gyalogtúráját vasárnap kezdte meg, és a tervek szerint szeptember 4-én fog hazatérni Winscombe-ba. A limfangiomatózisra figyelmet felhívó gyaloglásról a Facebookon lehet tájékozódni.

Tipp! Nézegess elbűvölő képeket apró kiskutyákról! Katt ide!



Mégsem tökéletes a szépsége - Csúnya bőrbetegségben szenved a valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/gyogyulj/20110725-kim-kardashiannak-pikkelysomore-van.htmlA szuperférfinak 60-as IQ-ja vanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110722-a-szuperferfinak-60as-iqja-van.html87 éves korában meghalt az első Bond-lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110725-elhunyt-az-elso-bondlany.htmlCatherine Zeta-Jones a rákból felépült férje mellett dohányzikhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110722-catherine-zetajones-a-rakbol-felepult-ferje-mellett-dohanyzik.htmlElárulta drasztikus diétájának titkát - Így fogyott csontsoványra a szőke sztárhttp://www.life.hu/gyogyulj/20110721-elarulta-drasztikus-dietajanak-titkat-igy-fogyott-csontsovanyra-katie-price.htmlBizarr fotó: Mellbimbó nőtt egy nő talpán!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110719-mellbimbo-nott-egy-no-talpan.htmlBorzalmas állapotba került Robbie Williams ételmérgezés miatthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110718-borzalmas-allapotba-kerult-robbie-williams-etelmergezes-miatt.htmlMilyen lesz a plasztikai sebészet a jövőben?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110718-a-plasztikai-sebeszet-multja-es-jovoje.htmlKétszer hajtott át a feleségén egy 85 éves autóshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110718-ketszer-hajtott-at-a-felesegen-egy-85-eves-autos.htmlAnyja méhét ültetik a lányábahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110715-anyja-mehet-ultetik-a-lanyaba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.