Életveszélyes eszközzel fiatalítja magát Angelina Jolie

veszély fiatalítás ránctalanítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mikrotűs terápiát sokan örömmel fogadták a szépségiparban. A technika állítólag varázsütésre fiatalossá teszi a bőrt, ezért nem meglepő, hogy a megjelenésre sokat adó hongkongiak körében óriási népszerűségre tett szert.



AFP
AFP


A szakemberek arra hívják fel a figyelmet, hogy a kezelésnek nincs tudományos alapja, és az eszköz akár halált is okozhat. A fogyasztóvédelmi szakemberek szerint a szépségszalonokban nem tudják megfelelően sterilizálni a mikrotűs hengereket, ezért fennállhat annak a veszélye, hogy az egyik vendég HIV- vagy hepatitiszfertőzést kaphat a másiktól.

Philip Leung Kwong-hon, a szervezet kommunikációs szakembere a South China Morning Post napilapnak így nyilatkozott: "A kinézetünk miatt nem érdemes kockára tenni az életünket."

A kezelést kínáló szépségszalonok szerint azonban a figyelmeztetés miatt valószínűleg nem fog visszaesni a kereslet. Az eszköz gyártói azt állítják, hogy a dermaroller által okozott apró sebek stimulálják a kollagéntermelést és a természetes vérellátást, ami egészséges fényt és fiatalos megjelenést ad az arcbőrnek. A sztárvilágban Jennifer Aniston, Angelina Jolie és Brad Pitt is a kezelés rajongói közé tartozik.


83 évesen, titokban mellplasztikáztatott a dédnagymamahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110816-83-evesen-titokban-mellplasztikaztatott-a-dednagymama.html7 meglepő mód, hogy elkerüld a ráncokathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110816-9-meglepo-mod-hogy-elkeruld-a-rancokat.htmlMentő vitte el - Újra kellett éleszteni a Hooligans gitárosát!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110815-ujraelesztettek-a-holligans-gitarosat.htmlÚj arcot kapott a nő, akinek csimpánz marcangolta szét az arcát - Sokkoló fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110812-uj-arcot-kapott-a-no-akinek-csimpanz-marcangolta-szet-az.htmlElképesztően lefogyott a Fekete hattyú dögös sztárjahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110811-elkepesztoen-lefogyott-mila-kunis-a-fekete-hattyu-sztarja.htmlGyermekfej nagyságú daganatot operáltak ki a magyar hírességből!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110811-gyermekfej-nagysagu-daganatot-operaltak-ki-a-magyar-hiressegbol.html5 betegség, amelyet a légkondi okozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110809-5-betegseg-amelyet-a-legkondi-okoz.htmlA legfurcsább függőség: az özvegyasszony, aki néhai férje hamvait eszi (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110810-a-legfurcsabb-fuggoseg-az-ozvegyasszony-aki-nehai-ferje-hamvait-eszi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.