Sokkot kaptak a szülők: fogakkal született egy kislány

Születés fogak metszőfog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újszülött kislány alaposan meglepte szüleit, amikor születése után néhány perccel először rájuk mosolygott - a szájából két teljesen kifejlett metszőfog kandikált ki.

Az első fogak általában csak a babák hat és tizenkét hónapos kora között bújnak ki, de a kis Summer Whelan két ragyogóan fehér alsó metszőfoggal született. Szülei, a Newcastle-ben élő Karen és Andy már be is jelentették a kislányt a fogorvoshoz, pedig még alig egy hónapos.

Nyerj koncertjegyeket a Facebook oldalunkon!





Thinkstock
Thinkstock

Illusztráció


Karen, a büszke édesanya elmesélte, hogy miközben a szülésre készült, férje éppen arról mesélt neki, hogy anyósa két kibújt metszőfoggal született. Először csak nevetett rajta, de amikor Summer megszületett, felkiáltott: "Két foga van!" A szülésznő nem tulajdonított túlságosan nagy jelentőséget az esetnek, de másnap reggel beutalták őket a fogászati központba. "Minden nagyszerűen alakult, Summer csodálatos, és olyan, mint egy angyalka" - mondta az édesanya.




Amikor befagy az arc - A scleroderma 10 tünetehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110822-amikor-befagy-az-arc-a-scleroderma-10-tunete.htmlFurcsa diétával őrzi bomba alakját Eva Mendeshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110812-tesztaval-es-kenyerrel-dietazik-eva-mendes.htmlBaby Gabi szerint a megcsalás természeteshttp://www.life.hu/tested-lelked/20110820-baby-gabi-szerint-a-megcsalas-termeszetes.htmlBőrrákos a mindig bronzbarna hollywoodi színész?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110813-borrakos-a-mindig-bronzbarna-hollywoodi-szinesz.htmlNemi szerv nélkül született babákhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110818-nemi-szerv-nelkul-szuletett-babak.htmlÉletveszélyes eszközzel fiatalítja magát Angelina Joliehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110818-eleteszelyes-eszkozzel-fiatalitja-magat-angelina-jolie.htmlBabát vár egy éberkómás, 24 éves kínai lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110818-babat-var-egy-eber-komas-24-eves-kinai-lany.html7 meglepő mód, hogy elkerüld a ráncokathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110816-9-meglepo-mod-hogy-elkeruld-a-rancokat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.