Egyre hatalmasabbra nő az óriáslábú nő végtagja - közel 100 kg

betegség végtag óriás láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mandy Sellars továbbra is bizakodó, annak ellenére, hogy az egyik lábát amputálták - azért, mert a végtagja továbbra is nő.


Northfoto
Northfoto
This Morning



Videó arról, amikor levágták Mandy lábát





Jelenleg egy úttörő kísérleti kezelésnek veti alá magát, melyet cambridge-i orvosok fejlesztettek ki, akik azt remélik, hogy egy szép napon sikerül pontosan kideríteniük, mi a baja, és olyan kezelést tudnak kidolgozni, amely megállítja Mandy lábának növekedését.

Mandy a műsorban arról is beszélt, reméli, hogy valamikor felbukkan valami, ami segíthet az állapotán. Nem mintha a kinézete miatt aggódna, kizárólag az egészségi állapotát tartja szem előtt. Szerencsésnek tartja magát betegsége miatt, mert állapota olyan ajtókat nyitott meg számára az életben, melyekről átlagemberként nem is álmodott volna.

Tipp! Gyönyörű nő lett Kurt Cobain lánya! Kattints a képekért!



Sokkot kaptak a szülők: fogakkal született egy kislányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110824-sokkot-kaptak-a-szulok-fogakkal-szuletett-egy-kislany.html3 és fél órás műtét után gyönyörű lett a bohócorral született kislányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110824-3-es-fel-oras-mutet-utan-gyonyoru-lett-a-bohocorral.htmlAmikor befagy az arc - A scleroderma 10 tünetehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110822-amikor-befagy-az-arc-a-scleroderma-10-tunete.htmlFurcsa diétával őrzi bomba alakját Eva Mendeshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110812-tesztaval-es-kenyerrel-dietazik-eva-mendes.htmlNemi szerv nélkül született babákhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110818-nemi-szerv-nelkul-szuletett-babak.htmlÉletveszélyes eszközzel fiatalítja magát Angelina Joliehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110818-eleteszelyes-eszkozzel-fiatalitja-magat-angelina-jolie.htmlBabát vár egy éberkómás, 24 éves kínai lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110818-babat-var-egy-eber-komas-24-eves-kinai-lany.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.