Megható szerelmi történet: három hét alatt az ujjai köré csavarta szerelmét a torz arcú nő

szerelem születési rendellenesség arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A külsőségeket olyan nagyra tartó világunkban igazán üdítő arról hallani, hogy olykor valóban előtűnhet valakiből belső szépsége. Egy súlyosan eltorzult arcú nő, Debbie Hanson mesélt arról, hogyan talált rá kedvezőtlen adottságai ellenére a szerelemre.






Northfoto
Northfoto



Lee egy új arcszeszt kent magára, kifejezetten az első randi kedvéért, sejtelme sem volt arról, hogy Debbie nem érez szagokat. A páros nemsokára egymásba szeretett, és három héttel később Lee megkérte Debbie kezét. 1989 májusában aztán egybe is keltek. Két gyermeket neveltek fel közösen, a most 18 éves Beckyt és a 14 éves Josh-t. Debbie nagyon örül, hogy vállalta a kockázatot a szerelemért, és nem hagyta, hogy fogyatékossága boldogsága útjába álljon.

Pedig nem volt könnyű élete. Birminghami iskolájában könyörtelenül csúfolták. "Hé, Miss Röfi! Megolvadt az arcod a tűzben?" - kiabálta utána egyik alkalommal egy fiú. Miután középiskolába került, egy 12 órás műtéten és három hónapos kórházi lábadozáson esett át, melynek során az orvosok csontgraft segítségével próbáltak orrot formálni számára.

Debbie jelenleg más fogyatékos betegeket képvisel, és úgy érzi, bebizonyította, hogy nem volt igaza azoknak, akik azt jósolták, semmire sem fogja vinni az életben.

Tipp! Így tombolt Irén! Nézd meg képgalériánkat!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.