Halva születtek, most mégis iskolába járnak az ikrek - Fotó

koraszülés ikrek szülés egyenruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikrek születésekor a szülők a legrosszabbra készültek, a tragédia azonban nem történt meg: Gracie és Mickey Swindell már négy évesek, és már iskolába is járnak.

Northfoto
Northfoto

Huszonnégy hétre, hat hónaposan született meg négy évvel ezelőtt Gracie és Mickey Swindell. Az orvosok szinte biztosak voltak abban, hogy a kicsik nem élik meg a másnapot - a születéskor nem lélegeztek, és egyenként mindössze 700 grammot nyomtak. A szülők, Lisa és Paul a legrosszabbra készültek.

A nők nem tartanak szeretőt?



Northfoto
Northfoto

Most azonban már iskolába járnak a kicsik - a szülők pedig alig merik elhinni, hogy megtörtént velük a csoda, amiről a szüléskor álmodni se mertek. Akkor az orvosok megpróbálták újjáéleszteni őket, és egy órával később már lélegeztek is a kicsik. A család olyannyira hálás az orvosoknak, hogy évente kétszer ellátogatnak a Medway Kórházba, és ajándékokat visznek a személyzetnek. "Sosem gondoltuk, hogy ez a nap egyszer eljön - hogy itt állnak előttem a gyermekeim, okosan, a kis egyenruhájukban. Valóra vált egy álmom" - vallotta az édesanya.


Tipp! Kukkants be a világ szegény és gazdag gyerekeinek hálószobájába! Megható képek!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.