hasnyálmirigyrák Böröczky József stroke daganatos beteg kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Böröczky Józsefet hasnyálmirigy-daganattal és máj­áttétekkel kezelik egy budai rehabilitációs központban, s mint kiderült, nem kaphat kemoterápiás kezelést, mert szervezete nem elég erős.

www.mikroszkopszinpad.hu
www.mikroszkopszinpad.hu






Böröczky József az életéért küzdhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110812-boroczky-jozsef-az-eleteert-kuzd.htmlAgyvérzést kapott a népszerű humoristahttp://www.life.hu/legykepben/20110823-agyverzest-kapott-boroczky-jozsef.htmlSzép szőke lány heteken át nem tud felébredni - Ő a modern Csipkerózsika! Fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110817-heteket-alszik-egyhuzamban-o-a-modern-csipkerozsika-foto.htmlKépernyőbe zárva: 6 tipikus villaszindrómahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110908-a-valo-vilag-testilelki-megprobaltatasai.html38 kilós, és még mindig éhezteti magát - sztárok, akiknek a soványság a hóbortjukhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110907-sovanysag-a-hobortjuk-wannarexias-sztarok.htmlHalva születtek, most mégis iskolába járnak az ikrek - Fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/20110907-halva-szulettek-most-megis-iskolaba-jarnak-az-angol-ikrek.htmlVércsoportdiéta miatt néz ki 30 évvel fiatalabbnak Cliff Richardhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110906-vercsoport-dieta-miatt-nez-ki-30-evvel-fiatalabbnak-cliff-richard.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.