Jonathan Rhys Meyers öngyilkos színész hollywoodi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jonathan Rhys Meyers-ről a nyár közepén megjelent hírek minden eddiginél nagyobb port kavartak, hiszen öngyilkossági kísérlete majdnem az életébe került. A hír hallatán mindegyikünkben ugyanaz a kérdés motoszkál: mégis miért akarta ez a fiatal, jóképű, tehetséges fiú eldobni magától az életet?

AFP
AFP

De miért akarhatott a tehetséges Jonathan Rhys Meyers véget vetni az életének?

Zűrös gyerekkor

Sajnos még a legcsendesebb válás is sérülést okoz a gyerekeknek. Pláne, ha az a válás olyan viharos és zaklatott, ahogy azt John szülei kivitelezték. Nem véletlen tehát, hogy a szülők konfliktusokkal terhelt kapcsolata és válása, a biztos szülői háttér és a boldog családi programok hiánya megviselte a történtekből akkor még keveset értő kisfiút.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!






A testvérek hiánya



Alkalmazkodási problémák az iskolában



Magánéleti problémák



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


AFP
AFP

Jonathan Rhys Meyers és Reena Hammer

Az anya halála

Befutott sztár, mégis egyik balhé jön a másik után. Közben pedig váratlanul meghal a mama. Életünk egyik legfontosabb szereplője, akit mindig magunk mellett szeretnénk tudni, és ha tehetnénk, felkészülten, méltó módon vennénk búcsút tőle. John két incidens közt vesztette el a mamát, így a "szégyent hoztam rád" és az "elbúcsúzni sem tudtam" jellegű érzések komoly bűntudatot okozhattak a gyászoló fiúnak.

Depresszió?

Az indulatkitörések és az öngyilkossági szándék akár a depresszió súlyos tünetei is lehetnek. A közismert hangulatzavarról tudni kell, ha nem kezelik idejében, évtizedekig kínozza áldozatait, miközben akár az öngyilkosságba is kergetheti őket.

Tipp! Így néz ki az ÖsszeEsküvők-rezidencia! Kattints a képgalériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.