Bemutatták az elhunyt Michael Jacksonról készült képet a bíróságon

Michael Jackson orvos altató tárgyalás bíróság emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson orvosa, Conrad Murray bíróság elé került nem szándékos emberölés vádjával. Az ügyészség szerint vétkes hanyagságot követett el, amikor beadta Jacksonnak a Propofol nevű altatószer végzetes adagját, ami 2009 júniusában az énekes halálát okozta.

AFP
AFP

Conrad Murray


A védelem viszont azt állítja, hogy maga Jackson vett be túl sokat a gyógyszerből, hogy jobban tudjon aludni. Dr. Murrayt, aki tagadja az ellene felhozott vádat, akár négy év szabadságvesztésre is ítélheti a bíróság, és eltilthatják a praktizálástól.

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!



A bíróságon bemutatták az elhunyt Michael Jacksonról készült képet


Az orvos védője azzal érvelt, hogy a halált okozó gyógyszert Jackson maga vette be, orvosa tudomása nélkül. Az énekes állítólag halála reggelén vett be annyi Lorazepam tablettát, ami hat embert is elaltatott volna. A védőügyvéd szerint Jackson magától vett be Propofolt, ami azonnali halálához vezetett. A két gyógyszer "valóságos vihart kavart a szervezetében". Kulcsfontosságúnak tartották azt is, hogy bemutassák az elhunyt Michael Jacksonról készült képet, mert össze akarták hasonlítani egy képpel, mely 12 órával korábban készült róla. Ezzel azt akarták bizonyítani, hogy Jackson fél nappal ezelőtt még nagyon is jól volt, amikor a fellépésére készült.

Dr. Murray eredetileg 5 millió dollárt kapott volna évente azért, hogy Jackson privát orvosaként dolgozzon, később azonban havi 150 ezer dollárban állapodtak meg. Szerződést azonban nem írtak alá, és az orvos végül egy fillért sem kapott.

A várhatóan öthetes per során egy sor tanút szólítanak majd a tanúk padjára, köztük az elhunyt énekes munkatársait, testőreit, mentősöket, orvosokat és igazságügyi szakértőket, akik a gyógyszer hatásairól és a Jackson gyomrában kimutatott gyógyszermaradványokról számolnak be.

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a képgalériáért! (18+)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.