Nagyon elbántak Liptai Claudia pasijával

műtét verekedés Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtámadták Liptai Claudia szerelmét, B. Pétert. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett, jelenleg betegszabadságon van, Claudia ápolja őt.  

A pár péntek este egy Madách téri étteremben vacsorázott, majd budán egy taxi miatt egy nagyobb társasággal összeszólalkoztak. A szóváltás tettlegességig fajult: B. Péter iszonyatos erejű ütést kapott az arcára - írja a Bors. "A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Kapitánysága nyomozást indított súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt, melynek keretében vizsgálják az eset körülményeit a kollégák" - mondta a Borsnak a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

TV2/ facebook.com
TV2/ facebook.com


Állítólag Pétert a Szent János kórházban látták el, mert eltörött az arccsontja, megrepedt az orrcsontja, és több foga is kiesett. Bennfentesek megerősítették, hogy a Mokka szerkesztője betegszabadságon van, és kedvese, Claudia otthonában ápolja. Pétert vasárnap a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Mária utcai szájsebészeti klinikáján is megvizsgálták: "Itt járt, de nem kellett bent maradnia, nem volt rá szükség, hogy megoperálják. Úgy tudom, átirányították a gégészetre" - árulta el a klinika egyik munkatársa a Borsnak.

Tipp! Nézz be Jennifer Lopez luxusotthonába! Kattints a képgalériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.