Sarah Michelle Gellar színésznő egészséges életmód pilates
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába számít Hollywood egyik üdvöskéjének, akinek arcát és alakját minden nő megirigyelheti, Sarah Michelle Gellart mégis ugyanazok a bizonytalanságok gyötrik, mint a nők többségét.

AFP
AFP



Gellar kilenc éve él házasságban Freddie Prinze színésszel, és van egy kétéves lányuk, Charlotte Grace, akit ezen a héten még a Ringer című sorozat forgatására is magával vitt. "Mielőtt terhes lettem, nagyon jó formában voltam. Ennek ellenére örültem a terhességnek, most pedig már nem vagyok olyan kritikus a testemet illetően, mint régen" - mondta a színésznő.

A sztár, aki a Buffy, a vámpírok réme című sorozatnak köszönheti hírnevét, futópad és pilates segítségével tartja formában magát. Szülése is egy pilates stúdióban indult meg. A kis Charlotte-ot egyébként máris az egészséges életmódra neveli, és megszerettette vele az egészséges ételeket. Biopiacra járnak, és mindenféle egészséges zöldségből álló turmixokat készítenek maguknak. Amióta ezeket a mindent bele turmixokat isszák, az egész család egészségesebb.

Ami pedig kilencéves boldog házasságát illeti, Sarah a sikerét a jó kommunikációra vezeti vissza. "Ez az én titkom" - állítja. "Igazából nem is titok, de így kezelem az összes jó emberi kapcsolatomat, akár férfi-nő viszony, akár nem. Ha hagyod, hogy felgyűljenek a problémák, robbanásveszélyessé válnak."

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.