Budapesti kórházba vitték Brad Pitt gyerekét

Brad Pitt Angelina Jolie kórház Z világháború
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt és Angelina Jolie a napokban érkezett hazánkba, de egyik gyermeküket máris kórházba kellett vinni.

Ismét komoly biztonsági intézkedések kísérik Brad Pitt és Angelina Jolie magyarországi tartózkodását. A család a WorldWar Z forgatásai miatt érkezett Budapestre. Bérelt házukból, a többszintes épületből a fél utcát be lehet látni a biztonsági kamerák segítségével, az utcafrontot pedig kihelyezett őrszemek védik, akik tizenkét órás műszakokban váltják egymást. A luxusotthonból az egyik alkalommal állítólag a sztárpár valamelyik gyermekét vitték el a Szent János Kórházba, ahol körülbelül fél órát töltöttek - írja a Bors. A Life.hu keresésére a János Kórház dolgozói sem nem cáfolták, sem nem erősítették meg a hírt.

Northfoto
Northfoto

Nézd meg a forgatási helyszínen készült galériánkat! Kattints a képre!


Pitték személyes biztonsági főnöke állítólag kíméletlen - ha valaki olyan fotót készít, amit ő nem szeretne, elkobozza a gép memóriakártyáját, majd ad helyette egy üreset. A Bors szerint amióta itt van, Brad Pitt fodrásznál is járt, és a család magával hozta az angol házi buldogjukat is. Állítólag szombaton a szigorú biztonsági főnök személyesen sétáltatta meg az angol buldogot az utcán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.