daganatos betegségek ikertestvér anyaméh Frizbi kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenleg féléves Barbarában rákos daganatként nőtt ikertestvére az anyaméhben - az orvosok a terhesség elején nem is tudták megmondani, mi az, ami látszik az ultrahangon, majd egy genetikai vizsgálat során derült ki, hogy daganatról van szó. A hat hónapos kislány már négy műtéten van túl, de visszanőtt a daganat a keresztcsont-hugyhólyag-vastagbél környékére, most kemoterápiával kezelik. Barbara édesanyja a vasárnapi Frizbiben beszélt arról, hogyan élte meg a terhességet, a szülést, és hogyan próbálja kezelni ezt a nem mindennapi helyzetet. 
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=vLSJSqosVIJEASCI
Eltávolították parazita ikertestvérét - túl van a műtéten a nyolc végtaggal született indiai kisfiúhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111006-tul-van-a-muteten-a-nyolc-vegtaggal-szuletett-indiai-kisfiu.htmlSorozatsztár csodálatos képességgel: Marilu Henner képtelen felejtenihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111004-sorozatsztar-csodalatos-kepesseggel-marilu-henner-keptelen-felejteni.html6 különböző gyógyszer nyomait találták meg az elhunyt Michael Jackson gyomrábanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111007-6-kulonbozo-gyogyszer-nyomait-talaltak-meg-az-elhunyt-michael-jackson.htmlSzempillanövesztő csodaszerrel szépülnek a világsztárokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111005-szempillanoveszto-csodaszerrel-szepulnek-a-vilagsztarok.htmlEgészségre veszélyes szépségtrükkökhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111006-egeszsegre-veszelyes-szepsegtrukkok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.