Meglepő bejelentéssel állt a sajtó elé a napokban Janicsák Veca. Miután hosszasan beszélt sajtótájékoztatóján arról, milyen monumentális lesz novemberi szuperkoncertje, rátért egészségügyi problémájára is.


November hatodikán élete nagy napja lehet Janicsák Vecának. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Papp László Budapest Sportarénában teltház, sok ezer rajongó előtt fog tartani gigantikus koncertet. Az előkészületek rendben zajlanak, a hatalmas stáb Vecával az élen keményen dolgozik, hogy az énekesnő álma tökéletesen megvalósuljon.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


"Régóta álmodozom erről a nagykoncertről, akármikor az Arénában jártam, mindig megfordult a fejemben, hogy de jó lenne önálló koncertet adni ott. Tavaly decemberben aztán ez félig megvalósult az X-Faktor által, most pedig itt a lehetőség. Iszonyatos munka, kőkemény felkészülés vár még rám" - beszélt az énekesnő terveiről az ilyenkor szokásos sajtótájékoztató után. 

A Life.hu-nak azonban nem csak erről sikerült szóra bírni az X-Faktor eddig legjobb női hangját. Veca ugyan már a média képviselői előtt is elejtett pár mondatot magánjellegű gondjairól, nekünk viszont részletekbe menően is beszélt. "Nem szívesen pletykálom ki a legbelsőbb magánéletemet, most azonban nem tehettem mást. Nem akartam feltétlenül erről beszélni, de mivel több helyről is hívtak már miatta, most bejelentem: ez után a koncert után műtét vár rám, egy nőgyógyászati probléma miatt" - hangzott el a sajtótájékoztatón.

A Life.hu néhány részletet még megtudott az énekesnőtől. "Nagyjából két hónappal ezelőtt egy rutinvizsgálaton jártam, ott derült ki, hogy petefészek-cisztám van. Egyelőre gyógyszereket szedek, de majd a koncert után kevéssel sor kerül a műtétre is" - nyilatkozta az aranyhangú Janicsák lány.
Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Hamis információk terjednek a neten Janicsák Vecárólhttp://www.life.hu/legykepben/20110729-janicsak-vecanak-nem-lesz-orrsovenymutetje.html Janicsák Veca levetkőzik?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110303-janicsak-veca-levetkozik.html Janicsák Veca a legsikeresebb X-Faktoros?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110223-janicsak-vecanak-sok-fellepese-van.html Janicsák Veca: Mindig is gumicsizmás voltam - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110116-janicsak-veca-mindig-is-gumicsizmas-voltam-szily-nora-interjuja.html Janicsák Veca: Ha valaki most utál engem, nem baj!http://www.life.hu/sztarszerzok/20110116-janicsak-veca-ha-valaki-most-utal-engem-nem-baj.html Janicsák Veca: Ezt a fiút nagyon szeretem!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-janicsak-vecara-szerelem-es-nagy-karrier-var.html Janicsák Veca kikosarazta Nikolast!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101229-janicsak-veca-kikosarazta-nikolast.html Gyermeket szeretne Janicsák Vecahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101229-gyermeket-szeretne-janicsak-veca.html