ember Guinness-rekord alacsony magasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis emberek is merjenek nagyot álmodni. Ezt üzeni Romeo, az indiai "kisember" a világnak, aki 100 centije ellenére a nagyokat megszégyenítő módon bánik a súlyokkal a konditeremben. S hogy milyen dolgokat képesek még véghezvinni ezek a kis termetű emberek? Összeállításunkból kiderül.



Northfoto
Northfoto


Az Unda Pakru művésznéven ismert apró filmcsillag a színjátszásnak köszönhetően tett szert hírnevére és vagyonára. 2005-ben a több mint kétszer olyan magas Gayatrival kötött házasságát a délnyugat-indiai államok helyi televíziói is közvetítették.

A Guinness Rekordok Könyve 2010. szeptember 4-én hivatalosan a világ legalacsonyabb emberének nyilvánította Edward Nino Hernándezt. Hernandez 24 évesen 70 cm magas és 10 kg súlyú volt. A kolumbiai származású kis ember uralma azonban 2010 októberében véget ért, amikor a nepáli Thapa Magar betöltötte 18. életévét.

AFP
AFP

Nino Hernandez, Thapa Magar és Junrey Balawing


Ettől kezdve ugyanis Khagendra Thapa Magar lett a világ legalacsonyabb embere 67 centiméteres testmagasságával, de az ő uralma is csak 2011 júniusáig tartott, amikor a fülöp-szigeteki Junrey Balawing nyerte el a "világ legalacsonyabb embere" címet.

Tipp! Bajuszt növesztett Dér Heni! Kattints a képekért!





Northfoto
Northfoto


A mindössze 84 cm magas Aditya "Romeo" Dev a világ legkisebb testépítője. Indiában jól ismerik a sportembert, aki 9 kg testsúlya mellett 1,5 kg-os súlyokkal dolgozik. A törpenövése ellenére tökéletesen arányos testfelépítésű Romeónak 2006-ban ítélte oda a címet a Guinness Rekordok Könyve.


Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)


Szűzhártya-plasztika és G-pont nagyobbítás - 8 extrém plasztikai műtéthttp://www.life.hu/ujtestujelet/20111010-szuzhartyaplasztika-es-gpont-nagyobitas-8-extrem-plasztikai-mutet.htmlKiderült: súlyos betegségben szenved a X-Faktor tavalyi döntősehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111011-petefeszekciszta-miatt-mutik-janicsak-vecat.htmlIkertestvére daganatként nőtt a kis Barbarábanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111011-ikertestvere-daganatkent-nott-a-kis-barbaraban.htmlEgy gyakori lelki trauma, ami hajhullást okozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111010-egy-gyakori-lelki-trauma-ami-hajhullast-okoz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.