Udvaros Dorottyát egy évekkel korábbi lábsérülése miatt kellett megműteni, és emiatt már 4 előadást volt kénytelen lemondani.


Amióta nyár közepén  megműtötték, Udvaros Dorottya speciális gyógymamuszban jár - írta meg a hot! magazin. Nemrégiben egy elegáns partin a színésznő lapos selyemcipőben jelent meg.


Fotó: Mudra László [origo]
Udvaros Dorottya a Bandy-lányok című darabban


"Még nem tudok rendes cipőt felvenni. Izgulok is, mert itt a színházi szezon, és mégse játszhatok egyik lábamon gyógycipőben! Ha a kezem sérült volna, az nem lenne gond - no de a lábam?! Évekkel ezelőtt történt az az aprócska baleset, ami miatt a mai napig szenvedek: a színpadon belerúgtam a falba, amitől két kis csontdarab levált az ízületről. Hiába pihentettem, nem múlt el a fájdalom. Sőt egyre rosszabb lett, ezért július 6-án megműtötte a lábam a csodálatos Béres György doktor. Engem még soha nem kellett felvágni, életemben először műtöttek rajtam valamit. Most sem engedtem volna, de muszáj volt. Nagyon izgulok, mikor tudok végre felvenni egy rendes cipőt."

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


A Kossuth-díjas színésznőnek a Bandy-lányok című darabban végig táncolnia kellene Hernádi Judittal. "Eddig már négy előadást kellett lemondanom. Olyan már volt, hogy begyulladtak a hangszálaim, de csak ennyi" - nyilatkozta a hot! magazinnak a színésznő.

Dorottya azonban nem szeret panaszkodni, jól érzi magát a bőrében, és büszke arra, hogy őt is beszavazták az ötven legbefolyásosabb magyar nő közé. "Izgalmas, hogy olyan ragyogó hölgyekkel szerepelek egy névsorban, mint Törőcsik Mari, Miklósa Erika vagy éppen Sebestyén Márta. De mi az, hogy befolyással lenni? Talánt azt jelenti, hogy példát mutatni. Nekem is vannak példaképeim, például Törőcsik Mari. Harmadéves főiskolásként megadatott, hogy vele játszhattam, amit azóta is óriási dolognak tartok" - mesélte lelkesen a színésznő a magazinnak.


Pajzsmirigybetegsége miatt ilyen karcsú Dannii Minoguehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111011-pajzsmirigybetegsege-miatt-ilyen-karcsu-dannii-minogue.html Amitől a nők szerelmesek, a férfiak pedig szexfüggők lesznekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110901-oxitocin-a-hormon-amitol-a-nok-szerelmesek-a-ferfiak-szexfuggok.html A férfi, aki csak a saját izmos testét szeretihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111011-a-gyermekbantalmazas-adoniszkomplexushoz-vezet.html Szűzhártya-plasztika és G-pont nagyobbítás - 8 extrém plasztikai műtéthttp://www.life.hu/ujtestujelet/20111010-szuzhartyaplasztika-es-gpont-nagyobitas-8-extrem-plasztikai-mutet.html Egy gyakori lelki trauma, ami hajhullást okozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111010-egy-gyakori-lelki-trauma-ami-hajhullast-okoz.html Szempillanövesztő csodaszerrel szépülnek a világsztárokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111005-szempillanoveszto-csodaszerrel-szepulnek-a-vilagsztarok.html Egészségre veszélyes szépségtrükkökhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111006-egeszsegre-veszelyes-szepsegtrukkok.html Milyen lesz a plasztikai sebészet a jövőben?http://www.life.hu/ujtestujelet/20110718-a-plasztikai-sebeszet-multja-es-jovoje.html