bőrbetegség öregedés allergia Vietnám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egészen valószínűtlen orvosi eset történt meg egy fiatal, 23 éves fiatal vietnami nővel. Nguyen Thi Phuong azt állítja, hogy szélsőséges tengeriherkentyű-allergiának köszönhetően napok alatt öregedett a bőre 50 évet. Bőrének ráncosodása és petyhüdtsége már 2008-ban kialakult, de anyagi helyzetük nem tette lehetővé, hogy orvosi kezelést kérjen. E hónap elején aztán az orvosok ingyenes vizsgálatot és kezelést ajánlottak fel neki.



Az öregedés oka a fiatal nő szerint tengeriherkentyű-allergiája

2008-ban különösen súlyos reakciót tapasztalt, amitől az egész teste viszketni kezdett, még álmában is vakarózott. Először gyógyszert kapott, amitől elmúlt ugyan a viszketés, de csalánkiütések maradtak a bőrén. Ezután a hagyományos orvoslásra váltott, amitől a viszketés és a kiütések is elmúltak. A hagyományos szertől azonban a bőre megereszkedett és ráncos lett. Nguyen erre egy másik népi orvosságot kezdett el szedni bőrbetegsége ellen, de ez semmit sem használt.

Szólj bele: Féltékenység - önzés vagy szeretet?






Tipp! Exkluzív képek a kiesett Cristofel otthonából! Kattints a galériáért!



Az orvosok nem értenek egyet a betegség okait illetően





Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a galériáért! (18+)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.