Berényi Miklós hajhullás betegség Szőke Zoltán Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szőke Zoltán, a Barátok közt Berényi Miklósa elmesélte, miért is szabadult meg hajtincseitől.






Szőke Zoltán elmesélte, miért is szabadult meg nemrég a hajától. "Tavasszal felkerestem egy hajgyógyászt, mert nagyon ritkult a hajam. A szakember megnyugtatott, hogy nem kopaszodom, hanem egy bizonyos rendellenesség miatt hullik. Aztán különböző speciális hajgyógyászati készítményeket kaptam tőle, amivel kezelnem kellett a hajas fejbőrt. Az eredmény már két hónap múlva látványosnak bizonyult" - vallotta a színész a Borsnak, aki a javulás ellenére változtatni szeretett volna megszokott haján. "A vakáció elején megkérdeztem a készítőket, hogy mit szólnának ahhoz, ha letolnám a hajamat, hiszen a karakterek külsejét - érthető okokból - nem változtathatjuk meg bejelentés nélkül. Áldásukat adták, de az új frizurám a stáb tagjainak is annyira tetszett, hogy Szőke Zoltán külsejét megkaphatta Berényi Miklós is" - mesélte a színész.

Tipp! Scarlett Johanssont varjak tépik szét! Kattints a galériáért!




Rádiófrekvenciás műtét: a legjobb megoldás a visszerek eltüntetésérehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111020-radiofrekvencias-mutet-a-legjobb-megoldas-a-visszerek-eluntetesere.htmlDemi Lovato őszintén beszélt bulimiájárólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111019-demi-lovato-oszinten-beszelt-bulimiajarol.htmlAmikor a szilikonmell a gyomorfalig szivárog - A mellimplantátumok veszélyeihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111018-amikor-a-szilinkonmell-a-gyomorfalig-szivarog-a-mellimplantatumok-veszelyei.htmlUdvaros Dorottyát egy korábbi baleset miatt meg kellett műtenihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111014-udvaros-dorottyat-egy-korabbi-baleset-miatt-meg-kellett-muteni.htmlVenus Williams rejtélyes betegségben szenvedhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111017-venus-williams-rejtelyes-betegsegben-szenved.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.