Stohl András alkoholista édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András a börtönbe vonulása előtt a legtöbb lényeges dolgot megosztotta a hamarosan megjelenő könyve írójával. A színész elmesélte, hogy az apja - és saját bevallása szerint már ő is - alkoholista. 


rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence



A színész a történetet is elmesélte: "Akkoriban horgásztunk is a vadászat mellett. Balatonakalin voltunk és halászlét főztünk. Amikor összeültünk, belenyúltam a halászlébe és felkavartam. És akkor ott, mindenki előtt, szó nélkül lekevert egyet, mert hát a halászlét nem szabad kevergetni. Ott álltam tizennyolc évesen, iszonyatosan megalázva. Gyakorlatilag már egy roncs ember szégyenített meg, történetesen a hőn szeretett apám, aki akkor már nem volt túl jó állapotban. Az alkohol, a cukor meg a szíve" - mesélte András.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


A sebhelyek titka - Seal egy ritka autoimmun-betegségben szenvedhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111024-egy-ritka-autoimmunbetegseg-a-lupus.htmlPraktikák száraz köhögésrehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111024-praktikak-szaraz-kohogesre.htmlHalálos betegségen van túl a szép színésznőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20111021-betegsegerol-a-borrakrol-meselt-michelle-monaghan.htmlA pajzsmirigybetegség 8 tünetehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111018-a-pajzsmirigy-betegseg-9-tunete.htmlSikeresen megműtötték, mégis elhunyt a trónörökös - mély gyászban az országahttp://www.life.hu/gyogyulj/20111022-elhunyt-szultan-bin-abdelaziz-szaudi-tronorokos.htmlÁllatkertet építettek egy ausztrál kórház közepérehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111021-allatkertet-epitettek-egy-ausztral-korhaz-kozepere.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.