Barátok közt szürkehályog Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Zsóka, a Barátok közt Magdi anyusa az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt betegségéről.

Zsókáról aggasztó híreket olvasni mostanában. "Ebben a hónapban van a Tiszta látásért kampány, én pedig ennek a szószólója vagyok. Azért vállaltam el ezt a missziót, hogy mindenkinek harsogjam, menjen el szűrésre. A szemészorvosnőm azt mondta, egy kezdődő szürkehályog van a szememen" - mesélte Zsóka, akinek az orvosa azt is mondta, hogy ez a betegség a korosztályának nyolcvan százalékánál előfordul. A betegségnek komoly következményei lehetnek, épp ezért el kell járni rendszeresen a szűrésekre.



Zsóka mesélt arról is, hogy két hónappal ezelőtt egy hangszálproblémát diagnosztizáltak nála, mely gyakori színészbetegség. A Barátok közt egykori sztárjának pihentetnie kellett volna a hangszálait, ő azonban ezt a fellépései miatt nem tudta megoldani, így a rekedtsége még mindig nem múlt el.

A sebhelyek titka - Seal egy ritka autoimmun-betegségben szenvedhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111024-egy-ritka-autoimmunbetegseg-a-lupus.htmlPraktikák száraz köhögésrehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111024-praktikak-szaraz-kohogesre.htmlHalálos betegségen van túl a szép színésznőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20111021-betegsegerol-a-borrakrol-meselt-michelle-monaghan.htmlA pajzsmirigybetegség 8 tünetehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111018-a-pajzsmirigy-betegseg-9-tunete.htmlSikeresen megműtötték, mégis elhunyt a trónörökös - mély gyászban az országahttp://www.life.hu/gyogyulj/20111022-elhunyt-szultan-bin-abdelaziz-szaudi-tronorokos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.