Lezuhant a színpadról és összetörte magát Dévényi Tibor

sérülés baleset Dévényi Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly színpadi balesetet úszott meg Dévényi Tibor, aki jelenleg otthonában lábadozik.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub



"Nagyon fáj mindenem, erős fájdalomcsillapítókat szedek, de örülök, hogy ennyivel megúsztam. Nagyon megütöttem a fejemet, a karomat, a bordámat, iszonyúan fáj a hátam is. A kórházban azonnal megröntgeneztek, de szerencsére nem tört el semmim, agyrázkódást sem kaptam. Az orvos azt mondta, hogy az ilyen zúzódások jobban fájnak a törésnél is, és mondhatom, most vagyok a csúcson, rengeteget szenvedek" - mesélte Tibi bácsi a Blikknek.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Tibi bácsi megköszönte az aggódást, és beszélt az eset után szárnyra kelt félreértésekről is: "Többen azt találgatták, hogy ihattam előtte. Nos, kijelenthetem, erről szó sincs. Jobban jártam volna talán, ha iszom egy pohárral, mert nem lettem volna olyan feszült" - vallotta a DJ.

Tipp! Elképesztő átalakulás, vagány csaj lett Anikóból! Kattints a galériáért!




Pareidolia: Lehet-e egy daganatnak arca?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111111-pareidolia-lehete-egy-daganatnak-arca.htmlTolószékbe kerülhet a sztár kislányahttp://www.life.hu/gyogyulj/20111111-gaspar-evelyn-toloszekbe-kerulhet.htmlAz idén három influenzatörzs is támadhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111109-az-iden-harom-influenzatorzs-is-tamad.html20 éve él HIV-vírussal a híres sportoló - mégis egészségesebb, mint valahahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111110-20-eve-el-hiv-virussal-magic-johnson.htmlKevesebbet nyom az anorexiás anya, mint 7 éves kislányahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111109-kevesebbet-nyom-az-anorexias-anya-mint-7-eves-kislanya.htmlAz egészségügy betegsége: megalázó orvosokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111108-az-egeszsegugy-betegsege-megalazo-orvosok.htmlElhunyt a legendás bokszoló, Joe Frazierhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111108-elhunyt-a-legendas-boxolo-joe-frazier.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.