májrák daganatos betegségek zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban hasi görcsökkel szállították kórházba, ezután rohamosan fogyni kezdett Robin Gibb, a Bee Gees frontembere, s most jelentek meg az első hírek, hogy a híres zenész májrákban szenved.




Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Robin nagyon erős, egy igazi harcos. A felesége, Dvina pedig mindent megtesz érte és egy percre sem hagyja magára, mellette még sírni sem sír. Kemény idők állnak előtte, de soha nem fogja feladni, a családja pedig gondoskodik majd arról, hogy mindene meglegyen, amire szüksége van. Nehéz szembesülnie a ténnyel, hiszen sohasem ivott, mindig egészségesen táplálkozott és naponta edzett" - nyilatkozta az informátor.

Robin Gibb állítólag már két éve küzd a kórral, de előtte éveken át voltak gyomorpanaszai.

Tipp! Elképesztő átalakulás, vagány csaj lett Anikóból! Kattints a galériáért!





Súlyos beteg Robin Gibb, a Bee Gees tagjahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111028-sulyos-beteg-robin-gibb-a-bee-gees-tagja.htmlKómából ébredve idegen nyelven beszélni: csoda vagy agyunk rejtett képessége?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111115-komabol-ebredve-idegen-nyelven-beszelni-csoda-vagy-agyunk-rejtett-kepessege.htmlÍgy lúgosítanak a magyar sztárok!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111118-igy-lugositanak-a-magyar-sztarok.htmlHorkolás miatt hízott 230 kilóra egy férfihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111117-horkolas-miatt-hizott-230-kilora-egy-ferfi.htmlGyilkoló gyerekek: hidegvérű gyilkosok vagy a körülmények áldozatai?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111115-gyilkolo-gyerekek-hidegveru-gyilkosok-vagy-korulmenyek-aldozatai.htmlPareidolia: Lehet-e egy daganatnak arca?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111111-pareidolia-lehete-egy-daganatnak-arca.htmlAz idén három influenzatörzs is támadhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111109-az-iden-harom-influenzatorzs-is-tamad.html20 éve él HIV-vírussal a híres sportoló - mégis egészségesebb, mint valahahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111110-20-eve-el-hiv-virussal-magic-johnson.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.