2011 legizgalmasabb orvosi híre: megszületett az első baba 3 szülőtől

embrió szülő genetika Czeizel Endre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyermek általában 2 biológiai szülővel rendelkezik, ám 2011-ben az egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó hír éppen az volt, hogy megszületett az első gyermek, aki  3 szülőt tudhat felmenői között. Hogyan lehetséges ez, és miért születhetett meg az első gyermek 3 szülőtől? Dr. Czeizel Endre, a Videoklinika.hu szakértője elmagyarázta, mi áll a szenzációs bejelentés mögött.

Dr. Czeizel Endre: Baj van a magyar férfiakkalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111214-czeizel-baj-van-a-magyar-ferfiakkal.html59 gyermeket szült - Az emberi képességek határtalanságahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-az-emberi-kepessegek-hatartalansaga.htmlAnyósallergia - létezik, de nem a mama az igazi okhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-anyosallergia-letezik-de-nem-a-mama-az-igazi-ok.htmlAz 5 leggyakoribb, csókkal terjedő nemi betegséghttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-az-5-leggyakoribb-csokkal-terjedo-nemi-betegseg.htmlAgyátütetés, élveboncolás és a kétfejű szörnyek - A 20. század legkegyetlenebb emberkísérletei (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-agyatutetes-elveboncolas-es-a-ketfeju-szornyek-a-20.htmlVeszély a korsó mélyén: így okoz gyomorrákot a sörhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111219-veszely-a-korso-melyen-igy-okoz-gyomorrakot-a-sor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.