betegség X-Faktor kimerültség Nagy Feró szívinfarktus influenza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök éjjel szívinfarktus gyanújával kórházba vitték Nagy Ferót.
Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Az X-Faktor 65 éves mentora súlyos rosszullétre, heves szívverésre és végtagzsibbadásra panaszkodott - írta a Blikk. Ferót a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetbe szállította a mentő. Feró családja rettenetesen aggódik, hiszen úgy látszott, az énekes nagyon jó kondiban van, és oda is figyel az egészségére. Szerencsére kiderült, hogy szó sincs szívbetegségről, a mentort egy napok óta tartó, erős influenza döntötte le a lábáról, és a kimerültségtől a szíve is "megzavarodott" kicsit.

"Nincs nagy baj, a szívem rendetlenkedett egy kicsit! Négy napja lázas vagyok, ágyban feküdtem, ráadásul előtte is kimerült voltam már, hiszen az X-Faktorral járó munka nem volt kevés, nagyon megterheltem a szervezetemet. A körzeti orvosom aggódott, hogy nehogy valami baj legyen, ezért ő is úgy gondolta, hogy kardiológiai kivizsgálásra van szükségem, nehogy a betegség ráhúzódjon a szívemre. Így kerültem végül a kórházba. Mindent megnéztek, és mindent rendben is találtak. Jól vagyok" - mondta a Blikknek Nagy Feró.

A Nemzet Csótánya Londonba készült szilveszterre, az ottani magyar közösség hívta meg, hogy legyen egy retróbuli házigazdája. Fájó szívvel ugyan, de le kellett mondania a fellépést, pihennie kell.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.