Biciklijéről sodorta le egy teherautó - Elgázolták a világhírű színészt

gázolás baleset Gene Hackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban elütötte egy autó Gene Hackmant, a Francia kapcsolat és a Nincs bocsánat című filmek Oscar-díjas sztárját.


AFP
AFP

A kétszeres Oscar-díjas színészt a Ryder sürgősségi központba szállították. A sztár szóvivője megnyugtatta az újságírókat: "Gene jól van, csak néhány karcolása és zúzódása lett a baleset után." A hamarosan nyolcvankét éves Hackman utoljára 2004-ben játszott Az elnök emberére talál című filmben.

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Agyátültetés, élveboncolás és a kétfejű szörnyek - A 20. század legkegyetlenebb emberkísérletei (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-agyatutetes-elveboncolas-es-a-ketfeju-szornyek-a-20.htmlKamilla: http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111028-a-csontritkulas-figyelmezteto-jelei.htmlRohammentővel szállították kórházba a népszerű sorozat sztárjáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20120114-rohammentovel-szallitottak-korhazba-a-melrose-place-sztarjat-heather-lockleart.htmlTesten kívüli szervekkel született egy baba - Fotó csak erős idegzetűeknek (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120113-testen-kivuli-szervekkel-szuletett-egy-baba.htmlKerüld el a néma gyilkost - természetes módszerekkel a magas vérnyomás ellenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120112-milyen-termeszetes-modszerekkel-lehet-kezelni-a-magas-vernyomast.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.